Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Säljande distributör

Säljande distributör

Om företaget
Sydöstbagarn, beläget på Kristianstadsslätten i Skåne, är ett av Sveriges få bagerier som drivs som en ekonomisk förening. Vi har bakat i tunnelugn och funnits i våra nuvarande lokaler sedan 1966. Vi är ingen industri, utan ett riktigt bageri och förutom bröd av högsta kvalitet gör våra konditorer underbara bakverk, tårtor och kaffebröd. Allt gjort på svenskt mjöl och noggrant utvalda råvaror. Vi finns i Kristianstad och är 35 medarbetare. Läs mer på www.sydostbagarn.se

Nu söker vi en säljande distributör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som säljande distributör kommer du dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse butikerna med bröd. Du ansvarar för att driva försäljningen genom att planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.

Du kommer att utgå från vårt bageri i Kristianstad och leverera till våra kunder i närområdet, de flesta inom en radie av 3-5 mil. Du rapporterar till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten förutsätter att du har C - körkort samt har vana av att köra lastbil. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel, och/eller bud-distribution. Du har intresse för försäljning men det viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande och driven person.

För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Som person är du sympatisk, social och har lätt för att skapa goda relationer med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Vill du vara med oss och bygga något nytt? Här får du möjlighet att från början vara med och utveckla vår lokala närvaro hos våra kunder! Det är ett projekt på, till att börja med, sex månader, där förhoppningarna är att projektet övergår i en permanent lösning.

Vi erbjuder en roll där du själv har stor möjlighet att planera din dag och sätta upp dina mål. Vi erbjuder en god grundlön och en rörlig del som påverkas av din insats.

Tjänsten är en deltidstjänst och en projektanställning hos Sydöstbagarn. Tillsättning sker snarast efter överenskommelse.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 22 augusti 2021.
För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell, 044 -590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-22

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår