Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Operativ inköps- och logistikchef

Operativ inköps- och logistikchef

Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för stärkelseframställning och tillverkning av såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. Företaget är familjeägt och grundades 1948. Idag levererar vi till kunder över hela världen och mer än 98% av omsättningen utgörs av export. Huvudkontoret finns i Bromölla, där också all konstruktion och tillverkning sker. Vi tillverkar egenkonstruerade maskiner i rostfritt material för livsmedelsindustrin och våra processlinjer är ofta kundunika.

Vi söker nu en operativ inköps- och logistikchef och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköps- och logistikchef har du personalansvar för två inköpare respektive två medarbetare på lager/logistik.

Förutom strategiskt inköpsarbete där du förhandlar priser och avtal med underleverantörer så kommer du också till stor del arbeta operativt med dagliga arbetsuppgifter inom inköpsområdet.

I tjänsten har du många kontaktytor, såväl interna inom organisationen som externa kontakter, och du ingår i företagets ledningsgrupp.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har minst tre års erfarenhet från liknande roll, gärna från ett företag inom tillverkningsindustrin. Din utbildning är troligtvis eftergymnasial och inom teknik eller inköp. Har du kunskaper kring svetsning och metallbearbetning är det starkt meriterande.

Då LARSSON är en exportintensiv organisation kräver vi att dina kunskaper i engelska är flytande, såväl i tal som i skrift. Givetvis uttrycker du dig också väl i svenska språket både muntligen och skriftligen.

Du har god datorvana och behärskar de vanligaste programmen. Har du tidigare arbetat i affärs- eller CRM-system som exempelvis Jeeves är det ett plus.

Då denna tjänst innehåller daglig leverantörskontakt är det av största vikt att du är serviceinriktad och van att bemöta dina kontakter på ett professionellt och förtroendeingivande vis. Du är en nätverkare som tycker om att bygga och vårda relationer. Du är också noga med att återkoppla och arbetar effektivt, strukturerat och organiserat.

Som ledare förväntar vi oss att du är lyhörd, tillgänglig, kommunikativ och tydlig.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromölla.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning sker efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 30 september. Läs mer om LARSSON Sweden® på www.larssonsweden.com

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Johanna Fondell på 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår