Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Underhållstekniker

Underhållstekniker

Om företaget
Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare.

Knauf Danogips erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett familjeägt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.

Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del av vårt kompetenta underhållsteam? Då tycker vi du ska söka tjänsten som underhållstekniker till vår fabrik i Åhus!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker utför du förekommande arbetsuppgifter inom det mekaniska området. Du kommer utföra dagliga förebyggande underhållsronder där du ansvarar för ditt område i fabriken. I arbetsuppgifterna ingår även felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll i maskin- och processutrustningen. Du kommer att samarbeta med operatörerna i driften och vid behov hjälpa till utanför det egna befattningsområdet.

I ditt arbete ingår också att initiera och föreslå förbättringar och förenklingar som ökar säkerhet, tillgänglighet och lönsamhet. Du bidrar med att se till att 6S-standarden på arbetsplatsen efterlevs.

I tjänsten ingår beredskap enligt fastlagt schema.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har som minimum en avslutad gymnasial teknisk utbildning, gärna från maskin- eller processtekniskt program, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har några års yrkeserfarenhet från liknande befattning.

Svetskunskaper och vana av ritningsläsning är krav för denna tjänst. Erfarenhet av svarvning och fräsning är meriterande, liksom tidigare erfarenhet från processindustri och/eller elkunskap.

För att passa i denna roll krävs att du är engagerad, ansvarstagande och utvecklingsorienterad. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, men ska vilja dra åt samma håll som företaget och dina kollegor i teamet.

Du är en initiativrik problemlösare med god social kompetens.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Dina datorkunskaper är allmänt goda och har du tidigare arbetat i affärssystem, med TPM och Lean ser vi det som meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering de första månaderna via Wikan Personal, vilken sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Knauf Danogips.

Arbetstid är dagtid, där beredskap ingår enligt schema.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 28/9.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-09-28

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår