Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Elektriker/montör

Har du kunskaper inom el, elektronik och montagearbete? Då tycker vi du ska söka tjänsten på Svabo kaross!

Elektriker/montörOm företaget
Svabo Kaross har sedan starten 1986 hela tiden utökat sitt utbud av specialtillverkade byggnationer för en mängd olika branscher och kundgrupper.
Utvecklingen pågår ständigt och vår kunskap utökas hela tiden då vi utför nya spännande och avancerade projekt åt olika kundkategorier.
Vi utför och bygger allt från en specialinredning i en hantverkarbil till hytter för tyngre järnvägsfordon.

Nu söker vi en elektriker/montör till vår anläggning i Kristianstad! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med om- och tillbyggnad av servicefordon, lastbilar och liftbilar. I tjänsten ingår montering och installation av elektrisk utrustning på servicebilar, felsökning av elsystem samt lastbilspåbyggnader och inredningar. Även reparationer och service ingår i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet av arbete med 12/24 volt system, kan läsa el-ritningar samt kan bl.a. beräkna kabelarea och säkringsbehov. Du är van vid att göra jobb där slutresultatet håller hög kvalité.
Kännedom om Canbus ses som meriterande men dock inget krav. .

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är positiv och trivs med att ta ansvar.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Anställningen är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas övergå i fast anställning direkt hos Svabo Kaross sen.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande! Sista ansökningsdag är dock 29/9.

Ansöker gör du endast vi vår hemsida www.wikan.se och vid frågor angående tjänsten kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår