Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Arbetsledare

Arbetsledare

Om företaget
Einar Dahl Byggnads AB startades 1946 och är ett traditionellt byggbolag som bygger nya hus, om- och tillbyggnader. Vi erbjuder professionellt genomfört arbete både i smått och stort. Vår starka byggorganisation i kombination med vårt kvalitetstänk och vår prisvärdhet, har resulterat i att vi fått förtroendet att även bygga större fastigheter. Vi har till exempel byggt förskolor samt LSS-boenden.

Vi är naturligtvis väldigt stolta för att vi lever upp till de höga krav som ställs på dessa offentligt upphandlade projekt. En förklaring är med all säkerhet att våra kunder känner en trygghet i både ekonomi, kvalitet och leverans enligt tidplan.

Einar Dahl Byggnads AB ingår i Meccom Group med Moderbolag Meccom Klippan AB med säte i Klippan. Koncernen skapar det lilla bolagets flexibilitet med det stora företagets kvalitetssystem och rutiner. Totalt omsätter koncernen cirka 340 Msk och har cirka 200 anställda inom koncernens olika bolag.

Mottot inom koncernen är att vi vill överträffa kundernas högt ställda förväntningar!

Vi behöver nu förstärka vårt team med en arbetsledare/byggledare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare/byggledare har du en nyckelroll i den dagliga driften, oftast i flera parallella projekt. Du arbetar nära projektledaren och tillsammans planerar, styr och följer ni upp den dagliga produktionen och samordnar personal, material och underentreprenörer. Som arbetsledare fungerar du som ett bollplank och kontaktperson både åt våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Du säkerställer att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla våra led.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har bygg- och/eller anläggningsteknisk utbildning och har arbetat minst tre år i arbetsledande roll.

Du är trygg och van att arbeta självständigt, men du har också lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Du är en person som sätter Einar Dahl Byggnads AB:s övergripande mål i centrum för ett bra resultat. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap samt fungera som en förebild för vårt företag och våra tjänster.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Information och kontakt
Tjänsten som arbetsledare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Einar Dahl Byggnads AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-10-05.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81 alternativt Kristoffer Svensson på telefon 044-590 65 08.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-05

Tjänstgöringsort

Klippan (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår