Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

CNC-operatör till flerop

CNC-operatör till flerop

Om företaget
Erik Olssons Mekaniska verkstad är ortens äldsta företag. Under hela utvecklingen från bysmedja 1880 till dagens högteknologiska precisionsföretag har det ägts och drivits av familjen Olsson.
Från slutet på 1940-talet till slutet av 1960-talet tillverkade företaget egna produkter till sågverk och till transportbranschen. Under slutet på 1960-talet övergick vi till dagens verksamhet, vilket är legotillverkning till svensk och europeisk verkstadsindustri.

Nu söker vi en erfaren CNC-operatör med programmeringskunskaper av Fanuc och/eller Heidenhain till vår verksamhet i Tollarp.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vid en flerop där du själv programmerar utifrån ritning för att sedan producera detaljerna i maskinen. Du är van vid uppstart och omriggningar då det mestadels är korta serier. Först och främst är behovet i företagets flerop men det kan också bli aktuellt att du får möjlighet att lära dig köra företagets bäddfräs.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du ska vara en erfaren CNC-operatör som har vana av att arbeta med både mindre och större arbetsstycken. Du kan arbeta självständigt efter ritningar. Det ses meriterande om du har programmeringskunskaper av Fanuc och/eller Heidenhain samt Mastercam. Men det är dock inget krav.
Som person är du driven och trivs med eget ansvar samt har lätt för att samarbeta med andra.
Arbetstiden är dagtid.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan personal som förväntas övergå i en fast anställning hos Erik Olssons mekaniska sen.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt! Sista ansökningsdag är 3/10.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-03

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår