Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Om företaget
Rörmontering Kristianstad AB är ett installations- och serviceföretag som är verksamma och starkt förankrade i Kristianstadsregionen. Vi startade 1993, har idag 24 anställda och har många års erfarenhet från VVS-branschen med en stor samlad kompetens inom värme, vatten och sanitet. Genom att hela tiden utbilda vår personal säkerställer vi en hög kompetensnivå. Vi omsätter cirka 50 Msek.

Lena, som ansvarar för vår ekonomi och administration idag, går i pension till våren och därför söker vi nu dig som vill axla hennes roll och är intresserad av att driva fram och hantera en fortsatt digitalisering med nytt affärssystem mm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig på Rörmontering Kristianstad arbetar du brett och självständigt med löner, löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, statistik, momsredovisning samt viss fakturering. Du är även behjälplig med årsbokslut. En stor del av tjänsten innefattar att arbeta med projektredovisning och se till att rätt timmar och material hamnar på rätt projekt. I arbetet ingår även administration av utbildning till montörerna, administration kring våra fordon, eventuella försäkringsärende, svara i växeltelefonen samt handla frukost mm till kontoret.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst 4-5 års erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Du har relevant utbildning inom ekonomi och redovisning eller har anskaffat dig likvärdig erfarenhet genom tidigare arbete. Erfarenhet av ekonomiarbete från ett mindre eller medelstort privat företag är meriterande.

Du har god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen och trivs med att jobba med deadlines för redovisning och rapportering. Du är trygg i din roll och är van att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av något ekonomi- och lönesystem. Har du tidigare arbetat med Hogia Scrollan och Kontek är detta ett plus. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du har en positiv inställning till digitalisering. Företaget har som mål att effektivisera flödet och i de arbetet kommer du bli en viktig del. Det är därför meriterande om du tidigare varit delaktig i något digitaliseringsprojekt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är flexibel, positiv och självgående. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta samt trivs med att arbeta nära verksamheten. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Rörmontering Kristianstad med tillträde februari 2022.

Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag! Du söker tjänsten på www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 5 oktober 2021.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell 044-590 65 02.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-05

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår