Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

A-ritare till LB-Hus

A-ritare till LB-Hus

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 150 medarbetare, det gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. 2017, 2018 och 2019 utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri, det gjorde oss till Mästargasell i början av 2020. Vi har även, sedan 2016, högsta kreditrankning från Bisnode, (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. I december 2020 förvärvade vi Trivselhus AB, med de båda varumärkena Trivselhus och Movehome, genom det förvärvet blir vi Sveriges näst största småhusproducent.

Klicka här för att läsa mer om Svensk Husproduktion och Klicka här för att läsa mer om LB-Hus

Vi utökar nu vår teknikavdelning och söker dig som vill arbeta som A-ritare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som A-ritare upprättar du ritningar utifrån kunders önskemål, med rätt kvalitet i rätt tid. Du för en aktiv dialog med respektive säljare för att säkerställa att vi når upp till våra kunders förväntningar. Uppdragets omfattning kan gälla enskilda villor, men även projekt till professionella beställare. Arbetsuppgifter som också ingår i denna tjänst är att upprätta bygglovshandlingar (ritningar och dokumentation utifrån detaljplan och byggnormer), upprätta förenklad brandskyddsdokumentation, samt att hålla kontakt med säljare, konstruktörer, byggledare och produktionsledare i fabriken. I dagsläget finns fyra A-ritare på företaget och du rapporterar till Teknisk chef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en högskole- eller yrkeshögskoleexamen som byggnadsingenjör eller inom byggnadsutformning. Du behärskar AutoCAD och har du dessutom kunskaper i Revit är det meriterande. Dina allmänna datorkunskaper är mycket goda och du uttrycker dig flytande i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.
Krav är att du tidigare ritat/konstruerat hus. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från exempelvis arkitektkontor eller bygglovsavdelning, alternativt från prefabindustri i småhusbranschen. Du är väl förtrogen med PBL och BBR.

Framträdande personliga egenskaper är att du är serviceinriktad, lyhörd gentemot kollegor och kunder samt att du är en kreativ och nyfiken problemlösare. Du är duktig på att hitta en god balans mellan tempo och noggrannhet. Du vågar fatta egna beslut.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal. Det innebär att du är anställd via Wikan under de första sex månaderna, med målsättningen att tjänsten därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 7 oktober.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta Sara Kvist på 044 -590 65 12 eller Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-07

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår