Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Privatrådgivare

Privatrådgivare

Om företaget
Sparbanken Göinge är en fristående Sparbank med kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv. Sparbanken Göinge har en affärsvolym på ca 17 miljarder kr och har ca 45 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Samtliga fyra kontor erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna. Vi växer och utökar vår verksamhet och behöver förstärka med ytterligare privatrådgivare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en roll som privatrådgivare där du har din egen kundstock som du hjälper med kvalificerad privatekonomisk rådgivning. Rådgivningen är inriktad på spara, försäkra, betala och låna. Vi har en hög kundnöjdhet som står mycket högt upp på agendan, därav kräver rollen ett stort mått av affärsmässighet, initiativtagande och hög servicenivå. Du driver affärerna i en miljö där vi har korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor och tillsammans driver vi utvecklingen framåt med kunden i fokus. Du arbetar självständigt, men har stöd av bankens specialister och ser till att vår kund får ta del av hela bankens kompetens och erfarenhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och finans och som har en akademisk utbildning eller motsvarande inom bank, finans eller ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en roll som privatrådgivare eller annan likvärdig erfarenhet inom ekonomi. Det är även meriterande om du har SwedSec Bolånelicens och Rådgivarlicens. Det är bra om du har kännedom kring den lokala marknaden.

För att lyckas i rollen förväntas det att du agerar utifrån bankens strategi och värderingar samt att du har en stark positiv drivkraft och en särskilt god förmåga att få kunden att känna sig utvald och trygg. Du har viljan att skapa affärsmöjligheter och ambitionen att addera mervärde för våra kunder. Du har ett utåtriktat sätt och ett brinnande intresse för att göra affärer. Genom lyhördhet och genuint intresse för kundens behov skapar du förtroenden och bygger långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta så väl i grupp som självständigt, är noggrann och har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Vidare är du en utåtriktad, analytisk och prestigelös person som värderar lagarbete högt!

Information och kontakt
Tjänsterna är på heltid och du blir anställd av Sparbanken Göinge med placering på vårt kontor i Glimåkra. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Välkommen med din ansökan via www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 11 oktober.

För mer information kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12 eller rekryterande chef Slavica Berg på telefon 044-449 55.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-11

Tjänstgöringsort

Östra Göinge (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår