Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Processoperatör

Processoperatör

Om företaget
Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter.
Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin.

Lyckeby har ca 140 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.

Vi samarbetar med Wikan Personal i denna rekrytering och nu söker vi en Processoperatör till vår fabrik i Nöbbelöv (1 mil söder om Kristianstad).

Dina arbetsuppgifter
I vår derivatfabrik i Nöbbelöv, gör vi livsmedelsstärkelse, som är anpassade till livsmedelsindustrins olika produkter och processer. Jobbet som processoperatör hos oss innebär bland annat att övervaka och styra processen samt tillsyn av produktionsutrustningen via dataskärmar och på plats ute i fabriken.

För att du som nyanställd ska få rätt förutsättning att komma in i arbetet hos oss erbjuder vi en upplärningsperiod. I gengäld förväntar vi oss att du är nyfiken, ansvarsfull och driven som person.

Produktionsanläggningen är i gång året runt, dygnet runt, vilket innebär att arbetstiden är skift.

Verksamheten vid Lyckeby är välfungerande med välmotiverade och självgående medarbetare i produktionsorganisationen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker vår tjänst har flerårig erfarenhet av och förståelse för processindustrin. Du har intresse och vilja av att sätta dig in i hur vår process fungerar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av underhållsarbete och felsökning alternativt ett tekniskt fritidsintresse. Kanske har du en teknisk utbildning i grunden?

Du som söker måste vara van att hantera många aktiviteter samtidigt. Du har god förmåga att förstå och sätta dig in i hur en process fungerar.
Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter.

Du behöver ha god datavana samt erfarenhet av styrsystem. Vi använder oss av M3, IFIX, ABB 800 XA och Lims, och har du arbetat i dessa system ser vi det som meriterande.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kan anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos företaget.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Hanna Nyberg, 044 590 65 14.

Sista ansökningsdag är den 18/10, men vi tillämpar löpande urval så sök direkt via www.wikan.se.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår