Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Lagerarbetare

Lagerarbetare

Om företaget
Vi på W. Ruberg AB tillverkar högpresterande vattenpumpar till bl.a. brandsprutor. W. Ruberg AB är ledande inom sitt område. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Företaget är beläget i Immeln, norr om Kristianstad. Läs mer på www.ruberg.se.

Till vår produktion söker vi nu en lagerarbetare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare kommer du att arbeta på lagret främst med plock och packning, men också lastning och lossning och annat allmänt lagerarbete. Dessutom ingår truckkörning i det dagliga arbetet. Du kommer att jobba i nära samarbete med lageransvarig på företaget.

I tjänsten ingår också fastighetsskötsel och andra allmänna arbetsuppgifter runt Rubergs verksamhet. Ibland kommer du, då behov uppstår, hoppa in i produktionen på enklare arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har god vana från lagerarbete och truckkörning. Truckbehörighet är ett krav. Du är allmänt kunnig vad gäller tekniska komponenter, du har god datorvana och gärna erfarenhet med affärssystem såsom Monitor G5 och du har ett sinne för ordning och reda. Det är positivt om du tidigare arbetat inom verkstadsindustrin. Meriterande är om du har C-körkort, BE-körkort och travers.

Du trivs med att jobba i nära samarbete med övriga anställda likaväl som självständigt i en mindre verkstad och du är van vid, och trivs med, att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
Som person är du social och drivande och du har goda kunskaper i det svenska språket. Engelska och andra språk är meriterande. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för anställning hos oss på Wikan Personal.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs du kommer först vara anställd av Wikan Personal men målet är att tjänsten ska övergå i en tillsvidareanställning hos W. Ruberg.

Tjänsten är förlagd på dagtid.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan idag, dock senast den 29 oktober.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Zanna Persson på telefon 0451-70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-10-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår