Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Operativ projektledare

Operativ projektledare

Om företaget
Elleholms Maskin grundades 2009 av Johannes Henriksson och ligger beläget i vackra Elleholm, ett stenkast från Mörrumsån som strax utanför oss mynnar ut i Östersjön. År 2011 blev det ett aktiebolag. Vi är ett ungt företag som sakta växer oss starkare, tack vare hög kompetens på vår personal. I vår kundportfölj finner vi både stora och små företag och även privatpersoner. Vår vision är att alltid ha en öppen dialog med beställaren såväl innan som efter utfört arbete. Kunden står alltid i fokus och ska känna sig trygg när de anlitar oss.

Vi växer som bolag och söker nu en operativ projektledare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för den operativa delen i anläggningsprojekt där du är ute på fältet och ansvarar för planering, uppföljning av kvalitet och personal. Arbetsuppgifterna kräver stort ansvar och att du arbetar självständigt i kontakt med såväl beställare, egen personal samt underentreprenörer. Du är med från start då du åker ut och tittar på jobb och gör en bedömning av tidsåtgång. Därefter följer du projektet operativt avseende leverans, tidsåtgång, pris och kvalitet. Du arbetsleder våra anställda, men har inget direkt personalansvar. Du samarbetar nära vår projektledare som arbetar administrativt medan du ansvarar för leveransen hos kund. Du kommer att ansvara för entreprenader i Blekinge, Kristianstadsregionen samt södra Småland.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har en bakgrund inom entreprenad/anläggning där du har några års erfarenhet som tex arbetsledare. Du har god kännedom kring ritningsläsning och har i tidigare roll drivit flera projekt parallellt.
Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom väg och anläggning, men inget krav. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med Officepaketet, i kalkylprogram samt någon form av affärssystem. Vi använder Next och Fortnox. Du talar flytande svenska.

- Du har B körkort. BE-kort är meriterande, men inget krav.
- Godkänd utbildning i Bas-P, Bas U och BB3 är meriterande likväl som intyg för arbete på väg och utmärkningsansvarig och goda kunskaper i Mark-AMA, ABT 06 och AB 04.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Som person är du stresstålig och van att ha flera projekt i gång parallellt. Du har lätt för att skapa en struktur, är ihärdig och resultatorienterad. Du är öppen för förändringar både under dagen och i arbetssättet. Du är mån om dina kollegor och ser dem som en tillgång i vår verksamhet samtidigt som du kan ställa krav. Du är driven och har viljan att lära dig nya saker och utvecklas tillsammans med oss.

Information och kontakt
Inledningsvis är tjänsten en hyrrekrytering via Wikan Personal under sex månader med målet att övergå i en tillsvidareanställning hos Elleholms Maskin. Arbetsbil ingår i tjänsten och du utgår från vår anläggning i Pukavik. Tjänsten är på heltid och förlagd dagtid.
Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan via vår hemsida så fort du kan, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 30 november 2021.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist tel: 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Tjänstgöringsort

Karlshamn (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår