Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Butikssäljare

Butikssäljare

Om företaget
En modern färgbutik från en klassisk tid.

Olof Wallgård hette mannen som 1934 startade upp Wallgårds färghandel. Butiken var till en början placerad i centrala Kristianstad och förutom färg och tapeter tillhandahölls tvättmedel och allehanda kemikalier. Olof hade gott om idéer och tillverkade sin egen möbelpolish som han sedan sålde i lösvikt. Till och med ett litet parfymeri fanns att tillgå i det lilla utrymmet på 50 kvadratmeter. Den begränsade ytan växte en smula när grannlokalen, Gamla Bageriet, omvandlades till tapetavdelning men var fortfarande en betydligt mindre lokal än den vi har idag.

Sedan 1999 finns vi på Mäster Bonggatan 4 och drivs numera av Jesper Ström, och även om vi inte längre säljer tvättmedel så har vi det mesta inom färg, tapet och golv. Som en färghandel i tiden vill vi kunna erbjuda dig mer än bara produkter för golv, väggar och tak, vi vill även kunna ge dig stöd och inspiration, konkreta råd och handfasta tips.

Nu söker vi en butikssäljare till vår butik i Kristianstad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med kundservice i vår butik.
Din viktigaste arbetsuppgift är att assistera våra kunder som besöker butiken från början till slut.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och arbeta aktivt med att sälja våra olika produkter.

I dina arbetsuppgifter ingår även beställning utav varor, blanda färg och att plocka upp varor i butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av kundbemötande, sälj och service, gärna inom handel.

Kunskap inom viss matematik är en viktig del i arbetet då man behöver kunna räkna ut hur mycket material som kunden behöver.

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för inredning och färgsättning.
Du besitter en hög social kompetens och gillar att ge kunder råd och tips.

Som person är du driven, flexibel, ordningsam och engagerad. Tjänsten kan bitvis vara fysiskt krävande och du får inte vara rädd för att hugga i.

Du har en god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid, förlagd till dagtid kl. 09.00-18.00 måndag-fredag, varannan lördag 10.00-14.00. (en ledig dag i veckan efter helgarbete.)

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du under de första sex månaderna är anställd via Wikan Personal för att sedan ha som målsättning att övergå i en tillsvidareanställning hos Wallgård.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 29/11.

För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår