Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Logistiksupport

Logistiksupport


Stena Recycling i Karlshamn/Kristianstad söker en nyfiken person till vår logistiksupport med hög känsla för service

Om företaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter.
Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige.

För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först.
Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en kollega till vår verksamhet, till en början bli placeringsort i Karlshamn men till våren/sommaren kommer tjänsten att flytta till vår verksamhet i Kristianstad.

I den här rollen är du Stena Recyclings ansikte utåt och möter dagligen våra kunder och chaufförer. Du vägleder våra kunder genom lyhördhet och kompetens.
Du arbetar nära gårdspersonalen där du tar emot allt vårt material som kommer in på vår filial samt har en nära dialog med våra transportörer. Du kommer även att vara ett stöd till dina kollegor i administrativa frågor där ditt fokus är att kunden står i centrum.

Kommunikation och samarbete är en viktig del i ditt arbete och i rollen behöver man kunna förstå och se hela flödet i värdekedjan för att vi tillsammans ska uppnå bästa resultat.

Resor ingår i tjänsten.

Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi anser att de viktigaste egenskaperna är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas.

Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet inom kundservice.

Då arbetet stundtals innebär många arbetsuppgifter samtidigt krävs det att man gillar högt tempo och många bollar i luften.

Du behöver ha god datorvana och ha erfarenhet utav att ha arbetat i Office-paketet då det är en stor del av det dagliga arbetet. Har du dessutom erfarenhet utav transport- och logistik samt digitala affärssystem är det extra meriterande.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med engagemang och energi är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Information och kontakt
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan snarast via wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 29 november 2021.

Tjänsten är på heltid, dagtid måndag-fredag, 07.00-16.00 och tillsättningen sker snarast efter överenskommelse.

Anställningen börjar med en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning på Stena Recycling.

För mer information eller frågor kontakta Hanna Nyberg, 044 ? 590 65 14.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår