Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kandidatansvarig

Kandidatansvarig


Vi på Wikan Personal i Kristianstad behöver bli fler, därför söker vi nu en kandidatansvarig.
Som kandidatansvarig kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och delar av våra rekryteringsprocesser. Arbetet sker i nära samarbete med konsultchefer och rekryterare. Din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision.


Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Huvudkontoret ligger i Kristianstad. Läs mer på www.wikan.se
För oss är arbete med mänskliga relationer både det viktigaste och det roligaste som finns.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för vårt kandidatinflöde vilket innefattar annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och återkoppling till kandidater. Du kommer löpande säkerställa att vi har ett gott inflöde av kandidater, föreslå och genomföra kandidatgenererande aktiviteter, t.ex. genom sociala medier, mässor och olika nätverk.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor! Du uppskattar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en orädd person som trivs med att ha många bollar i luften. Vidare har Du förmågan att på ett ödmjukt men övertygande sätt fånga kandidaternas intresse för de tjänster som våra kunder gett oss i uppdrag att bemanna eller rekrytera.
Du är strukturerad och administrativt duktig. För att lyckas väl i rollen som kandidatansvarig är det viktigt att ha förmågan att ha många pågående uppgifter parallellt samt att på ett effektivt sätt planera och prioritera sitt arbete. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera i tal och skrift och din personlighet. För att vara rätt person för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra värderingar.

Du behöver inte nödvändigtvis vara utbildad inom HR men det är meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av IT och digital utveckling då en stor del av vår marknadsföring av lediga tjänster sker via digitala kanaler.
För oss är det viktigt att du har en tydlig moralisk kompass och tycker det är viktigt att bemöta människor på samma sätt som du själv vill bli bemött. Om du också är en målinriktad person som drivs av att tillsammans med dina kollegor göra skillnad så kommer du trivas hos oss!

Information och kontakt
Vill du ha mer information om tjänsten så kontaktar du Andreas Håkansson på 044-590 65 07 eller Dan Samuelsson på 044-590 65 01
Omfattning: Hel- eller deltid. Till en början en visstidsanställning men med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdag: 2021-11-26
Placeringsort: Kristianstad
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-26

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår