Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Platschef

Platschef

Om företaget
STÅLBOLAGET är ett privatägt återvinningsföretag, ägt av Lantz Järn och Metall, med placering i Osby. Våra leverantörer består av fristående kraftbolag, industrier och järnvägsbolag. Vårt upptagningsområde är hela landet och till Osby levereras allt material för klassning, sortering och omlastning. Stålbolaget är både kvalitets- och miljöcertifierade enl. SS ISO 9001-14001. Vi är idag sex fast anställda och omsätter ca 65 miljoner årligen.

Vi söker en platschef till vår verksamhet i Osby. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som platschef hos oss kommer du att ha en nyckelroll i vår verksamhet som kännetecknas av korta beslutsvägar, god gemenskap och en stark entreprenörsanda. Rollen är utvecklande och bred med varierande arbetsuppgifter, såväl operativt som administrativt och med många kontaktytor externt.

Som platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamheten vad gäller ledning, försäljning, inköp, drift, ekonomi och utveckling. Du har huvudfokus på inköp av material från kraftbolag, järnvägsbolag och industrier samt försäljning till smältverk i Sverige och en del i Europa. Fokus är att skapa resultat genom att utveckla och leda vår personal och drift. Som platschef kommer du att ha personalansvar för fem personer vilket innebär att du ansvarar för information, medarbetar- och lönesamtal, arbetsmiljö, arbetsrätt, rätt bemanning och kompetens.

Du initierar, deltar och leder förbättringsprojekt med fokus på inköp och försäljning, bearbetning av material och ständiga förbättringar. Du har täta kontakter med våra leverantörer och kunder vilket innebär resor i tjänsten. Som platschef rapporterar du till vår VD inom koncernen.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt område eller inom ekonomi och försäljning. Du har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar inom försäljning och inköp där du är van att skapa långsiktiga relationer. Vi ser det som meriterande om du kommer från skrot och avfallsbranschen samt om du arbetat med ISO. Det är även meriterande om du drivit eget företag. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har helhetstänket, är van vid ekonomiska uppföljningar och har god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du trivs med att arbeta som intraprenör i ett mindre företag i en operativ roll där framgången bygger på ett prestigelöst och nära samarbete med dina anställda. Som platschef är du engagerad, har ett tydligt driv och har ett starkt intresse av sociala kontakter och att skapa relationer. Vidare har du ett kommersiellt tänk, är flexibel och har förmågan att skapa engagemang och delaktighet.

Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har goda datorkunskaper och är van vid digitala lösningar för rapportering och kommunikation, samt att du har arbetat i någon form av affärssystem och har goda kunskaper i Excel.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos Stålbolaget med tillsättning efter överenskommelse. Tjänsten utgår från Osby dit vi ser att du har ett rimligt pendlingsavstånd. Resor ingår i tjänsten. Sista ansökningsdag är den 6 december. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-06

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår