Tillbaka till sök
Utgått jobb

Disk/Shuttle personal

Disk/Shuttle personal


För dig som letar efter ett säsongsjobb 2022!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Inför säsong 2022 är vi nu på jakt efter disk/shuttle personal till vår restaurang i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i disken med vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att hjälpa serveringen med vissa arbetsuppgifter såsom förberedelser, gå med tallrikar, plocka disk samt att köra shuttle.

Shuttleservice ingår tur och retur till vår kvällsservering för de gäster som bokat ett golfpaket hos oss och bor på vårt golfhotell. Golfhotellet är beläget cirka 2 kilometer ifrån restaurangen. Vi har både lunchservering och kvällsservering vilket gör att det finns möjlighet till ett varierat arbete, alternativt att du vill fokusera mer på en del.
Du håller ordning och reda, är van att jobba snabbt och effektivt. Oavsett arbetsuppgift så är varje medarbetare lika viktig hos oss och teamkänsla är något som värdesätts högt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån restaurangbranschen men vi ser det som meriterande. Det kan räcka med att du har en positiv inställning och har ett intresse för att lära dig hur restaurangbranschen fungerar.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är socialt utåtriktad, har ett stort intresse för andra människor och som ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare, stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker i slutet på mars och varar till oktober med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 31/12.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-30

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår