Tillbaka till sök
Utgått jobb

Kioskvärd till Araslöv

Kioskvärd till Araslöv


För dig som letar efter ett säsongsjobb 2022!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Inför säsong 2022 är vi nu på jakt efter en värd för kiosken till vår anläggning i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som värd för kiosken står du för försäljningen i vår kiosk på området, där vi bland annat säljer husets egna sandwiches, korv och kaffe. Vi har även fulla rättigheter så du som söker tjänsten måste vara fyllda 20 år. Allmän städning i kiosken och runt på området ingår också i de dagliga arbetsuppgifterna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån branschen men vi ser det som meriterande om du har jobbat på till exempel en bensinmack eller liknande. Du har en positiv inställning, gillar försäljning och är kundfokuserad.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är glad och socialt utåtriktad, har ett stort intresse för andra människor och som ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är van vid att jobba självständigt och är ansvarstagande, stresstålig samt tar dig an nya utmaningar med ett leende.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker i slutet av mars och varar till oktober med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på dagtid, 3 till 4 dagar i veckan och varannan helg. Möjlighet till att komma upp till heltid under säsongen om man även kan tänka sig pass i disken.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 31/12.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-30

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår