Tillbaka till sök
Utgått jobb

*Maskinoperatör

*Maskinoperatör

Om företaget
Du hittar CEJN i världens alla hörn och vi är stolta över att anses som världens ledande specialist på snabbkopplingar. CEJN producerar och utvecklar snabbkopplingar för hydraulik, tryckluft, högtryckshydraulik, vätskor och andningsluft. CPL (Cejn Produktion Lönsboda) är en produktionsenhet inom Cejn-gruppen med 22 automatsvarvar, kurvstyrda och CNC-styrda. Vi är ca 45 medarbetare i Lönsboda. Den huvudsakliga verksamheten är att svarva komponenter till Cejns snabbkopplingsprogram.

Då CEJN är inne i en expansiv period och har investerat i två nya CNC-maskiner som kommer att installeras inom en snar framtid behöver vi förstärka produktionsenheent med fler Maskinoperatörer. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som Maskinoperatör på CEJN är varierande och vi eftersträvar produkter och produktion i världsklass. Arbetet innefattar att läsa ritningar, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. CEJN erbjuder stora möjligheter till internutveckling och företaget arbetar med att tillse att individers kompetens och färdigheter kommer företaget till nytta.

Arbetet utförs på tvåskift, nattskift kan förekomma, så du som söker måste kunna jobba dessa arbetstider.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar. Kunskaper i CNC-programmering, ritningsläsning, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Vidare vill vi att du har god planeringsförmåga, hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal med målsättningen att anställningen leder till en tillsvidareanställning hos Cejn. Tillträde sker efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 22/12.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid funderingar kontakta Zanna Persson på 0451- 70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-21

Tjänstgöringsort

Olofström (Blekinge län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår