Tillbaka till sök
Utgått jobb

Verkstadsreparatör

Verkstadsreparatör

Om företaget
Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och telenät. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet.

Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande.

Bolaget Telarco AB startades 2006 och omsätter cirka 150 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där företagsledning och stödfunktioner finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 100 medarbetare. Läs mer om Telarco på www.telarco.se.

Just nu söker vi en verkstadsreparatör med bredkompetens inom verkstad, lager och fastighetsskötsel och i denna rekrytering har vi valt att samarbeta vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
- Godshantering/godsmottagning, lagerarbete, truckkörning.
- Underhåll, felsökning och reparationer av mindre maskiner och elverktyg t.ex. stampar, paddor, motorkap/såg etc.
- Fastighetsunderhåll/skötsel av enklare slag till exempel vvs, snöröjning, montering av möbler eller installation av teknisk utrustning m.m. (vid mer komplicerade arbete tas specialister in)
- Underhåll och enklare reparationer på bilar och släp t.ex. byta lampor, däck och åtgärda besiktningsanmärkningar. Om det finns tid över även hjälpa till med annat verkstadsarbete.
- Uppfinna lösningar
- Inköp/beställningar av utrustning, slitdelar och liknande med åtföljande fakturahantering. Ta in offerter, bevaka priser och kampanjer på utrustning som vi behöver köpa in.
- Viss avfallshantering
- Diverse transporter med material och utrustning (i första hand med bil och släp)

Din bakgrund/Dina egenskaper
Flerårig bred erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har troligtvis en bakgrund inom verkstad/mekaniker, fastighetsskötsel eller hantverkare. Allmänt händig och tekniskt kunnig. Bör ha kompetens inom mekanik, el och gärna svetsning. Gärna etablerade kontakter med relevanta lokala leverantörer.

Körkortsbehörighet: Krav BE (C och CE meriterande)
Truckbehörighet: B1, B2 (C2 meriterande)
God/normal IT-vana (Outlook, Excel, kan lära sig våra existerande och kommande system)

Behärskar svenska i tal och skrift.

Som personer ser vi gärna att du är_

- Driftig/Ansvarstagande/Självgående - ser behov och problem, beställer delar och åtgärdar utan att bli tillsagd eller styrd. Samtidigt inga problem att bli styrd på en viss prioritering eller uppgift.
- Serviceinriktad - lätt för kontakt med olika typer av människor, "jag fixar det/hjälper dig".
- Problemlösningsförmåga
- Strukturerad - planerar själv sina dagar och prioriterar rätt där produktionen ute går först.
- Ordningsam - personen vi söker skulle gärna visa oss sitt garage hemma, för där är det ordning och reda, var sak på sin plats o.s.v.

Information och kontakt
Placering på Telarcos kontor i Kristianstad. Bör ha max 45 minuters pendlingsavstånd.

Anställningen börjar med en 6 månaders provanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning om allt fungerar.

Fast månadslön.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-02

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår