Tillbaka till sök
Utgått jobb

Grisskötare

Grisskötare

Om företaget
Välkomna till Trolle Ljungby-ett nytänkande gods med gamla anor.
Godset har anor från 1300-talet och innehas sedan 1804 av släkten Trolle-Wachtmeister.
Idag bedrivs här en rad verksamheter som jordbruk, slaktgrisuppfödning, mjölkproduktion, skogsbruk, arrende, uthyrning av ett stort antal bostäder samt serviceverkstad åt jordbruks- och väghållningsmaskiner. Vi bedriver även jakt på godsets marker vilket resulterar i en stor mängd förstklassigt viltkött som står att finna i Viltboden.
Bolaget har ca 35 årsanställda och omsätter ca 120 MSEK.

Vi söker nu en grisskötare till våra slaktgrisar och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är alla vanligt förekommande uppgifter i ett grisstall såsom skötsel av grisar, utfodring, stalltvätt och foderberedning i kvarnen. Allmänna tekniska reparationer och underhåll på gårdens maskiner kan också förekomma, därför ser vi gärna att du har intresse av både mekanik och teknik.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har ett genuint intresse för grisar, erfarenhet av grisskötsel är meriterande. Lantbruksutbildning är också meriterande men annan bakgrund är inget hinder om du är driven, öppen för att lära dig nya saker och har ett gott handlag med djur.

Som person är du social och samarbetsvillig, hjälpsam och inte rädd för att hugga i. Du har hög arbetsmoral, värdesätter ordning och reda, är ansvarstagande och ser till att få saker gjorda.

Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav, C-körkort samt maskinvana är ett plus.

Information och kontakt
Tjänsten är på deltid, förlagt på torsdag-måndag två gånger i månaden, men över vissa perioder som sommar och höst går tjänsten upp till heltid. Arbetstiden är 7-16, men kan vid tillfälle variera. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 3 januari 2022. Tillsättningen sker snarast efter överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten? Då är du välkommen att kontakta konsultchef Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-02

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår