Tillbaka till sök
Utgått jobb

Ekonom

Ekonom


Nu söker vi en ekonom till Degeberga Grus & Schakt

Om företaget
Degeberga Grus & Schakt AB är ett familjeägt entreprenadföretag som har rötter från 40-talet. Då handlade det mest om försäljning av grus och betongvaror. Under mitten av 60-talet utökades verksamheten med entreprenadmaskiner och entreprenadmaskinsarbeten. Företaget har idag ca 25 duktiga medarbetare.

Du kan se oss som ditt kompletta anläggningsföretag då vi erbjuder dig planering, leverans av material, utförande och underhåll av dina anläggningar och markarbeten. Tillsammans ser vi till att presentera lösningar som är kostnadseffektiva och optimala enligt dina önskemål.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att sköta det löpande på kontoret. Leverantörs- och kundfakturor, arbetsordrar, moms- och skatteredovisning, löneutbetalningar, telefonväxeln och övriga administrativa uppgifter. Datorprogrammen som används är Fort Knox och Visma.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med ekonomi. Du gillar att ha varierade arbetsuppgifter och trivs med att jobba självständigt.
Du talar och skriver flytande svenska.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten börjar med en provanställning hos Wikan Personal och övergår i tillsvidareanställning hos Degeberga Grus & Schakt.

Ansök direkt då ansökningarna läses löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-15

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår