Tillbaka till sök
Utgått jobb

Lager- och produktionsmedarbetare

Lager- och produktionsmedarbetare

Om företaget
Scandinavian Nonwoven AB grundades 1982. Scandinavian Nonwoven är aktiv inom alla områden som har med materialet nonwoven att göra, tex bädd, möbel, bygg, fordon, hygien och medicinteknik. Vi är specialiserade på rullvara och konverterar material själva och genom våra samarbetspartners. Vår hemmamarknad är framför allt norra Europa. Vi är ett litet företag med personliga relationer, flexibilitet, kunskap och service. Läs mer på www.nonwoven.se

Vi söker nu en engagerad medarbetare till vår produktion. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som lager- och produktionsmedarbetare hos oss jobbar du i ett produktionsteam på 4 personer. Du jobbar brett med alla moment från ankomstkontroll till utleverans. Du jobbar utifrån order med att kapa upp material efter kundens önskemål samt med paketering av färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning. Arbetet innehåller även tunga lyft.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är engagerad, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel, driven samt van vid att se vad som behöver göras och ta initiativ. Det krävs att du har förmågan att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en liten organisation där man hugger i där det behövs!

Rollen kräver att du kan räkna då du kommer göra mycket uträkningar, bland annat av materialåtgång mm. Har du tidigare erfarenhet av arbete i tillverkningsindustri samt truckkort för motviktstruck är det meriterande. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på Scandinavian Nonwovens lokal i Kristianstad. Arbetet är förlagt dagtid 7-16 med möjlighet till flextid. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att det inleds med 6 månader visstidsanställning hos Wikan Personal och övergår sedan i anställning hos Scandinavian Nonwoven.

Välkommen med din ansökan på www.wikan.se! Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag. Sista ansökningsdag den 16 januari 2022.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-15

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår