Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Övrigt (Kristianstad)

Maskinist till Degeberga Grus & Schakt AB

Maskinist till Degeberga Grus & Schakt AB


Nu söker vi en maskinist till Degeberga Grus & Schakt AB

Om företaget
Degeberga Grus & Schakt AB är ett familjeägt entreprenadföretag som har rötter från 40-talet. Då handlade det mest om försäljning av grus och betongvaror. Under mitten av 60-talet utökades verksamheten med entreprenadmaskiner och entreprenadmaskinsarbeten. Företaget har idag ca 25 duktiga medarbetare.

Du kan se oss som ditt kompletta anläggningsföretag då vi erbjuder dig planering, leverans av material, utförande och underhåll av dina anläggningar och markarbeten. Tillsammans ser vi till att presentera lösningar som är kostnadseffektiva och optimala enligt dina önskemål.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som maskinist hos oss innebär ett mycket varierande arbete. Vi har en välutrustad maskinpark med allt från minigrävare till 30-tons bandgrävare. Vår slogan är rätt maskin på rätt jobb och du förväntas kunna köra de flesta maskiner i vår maskinpark. Du kommer utföra såväl mindre som större gräv- & schaktarbeten. Du ska kunna ha möjlighet att flytta egen maskin mellan de olika jobben och vår anläggning, vilket ställer krav på att du har C-kort och är en van förare.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker är branschvan och har flera års erfarenhet av liknande arbeten. Du ska vara beredd på att hoppa ur maskinen och hugga i när det behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning och ritningsläsning inom området.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian eller Catharina.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten börjar med en provanställning hos Wikan Personal och övergår i tillsvidareanställning hos Degeberga Grus & Schakt.

Ansök direkt då ansökningarna läses löpande.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sebastian Siversson 0417-77 99 83
Catharina Holgersson 0417-77 99 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår