Tillbaka till sök
Utgått jobb

Snickare

Snickare

Om företaget
Byggcarl Entreprenad AB är ett byggföretag som har arbetet och verkat på orten sedan 1992. Vi arbetar uteslutande med kvalificerad arbetskraft med lång yrkeserfarenhet. Under de gångna åren har vi uppfört ett flertal arkitektritade villor och fritidshus mestadels åt kunder i trakten av Åhus och Yngsjö. Vi utför även renoveringar, till- och ombyggnader och jobbar såväl på totalentreprenad som på löpande räkning.

Vi behöver förstärka vårt team med en snickare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med snickerijobb samt gjutning av betongplattor på mestadels nybyggnationer och renoveringar av villor. Arbetsområdet är främst i Kristianstad med omnejd.

Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en mindre snickerifirma med god ekonomi och stabil kundkrets.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Yrkesbevis är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll. Som person är du självgående, noggrann, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.
B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kommer anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos Byggcarl Entreprenad AB.
Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 24/1.

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Zanna Persson på Wikan Personal, 0451-707482.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-24

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår