Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Bygg & anläggning (Klippan)

Snickare

Snickare

Om företaget
Einar Dahl Byggnads AB startades 1946 och är ett traditionellt byggbolag som bygger nya hus, om- och tillbyggnader. Vi erbjuder professionellt genomfört arbete både i smått och stort. Vår starka byggorganisation i kombination med vårt kvalitetstänk och vår prisvärdhet, har resulterat i att vi fått förtroendet att även bygga större fastigheter.

Einar Dahl Byggnads AB ingår i Meccom Group med Moderbolag Meccom Klippan AB med säte i Klippan. Koncernen skapar det lilla bolagets flexibilitet med det stora företagets kvalitetssystem och rutiner. Totalt omsätter koncernen cirka 340 Msk och har cirka 200 anställda inom koncernens olika bolag.

Mottot inom koncernen är att vi vill överträffa kundernas högt ställda förväntningar!

Vi behöver nu förstärka vårt team med fler snickare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom nybyggnation och tillbyggnader till både privata och offentliga kunder. Arbetsområdet är främst Klippan med en radie på 5?6 mil.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat jobb i ett välrenommerat, etablerat och lokalt byggföretag. Vår målsättning är att erbjuda dig en intressant och utvecklande tjänst samt att du ska trivas i vårt arbetslag.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har yrkesbevis och några års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är social och fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag och arbetsinsatser samt har en hög arbetsmoral och är driftig, flexibel och engagerad.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Information och kontakt
Tjänsten som snickare är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Einar Dahl Byggnads AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-01-31.

För mer information eller frågor, kontakta Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Tjänstgöringsort

Klippan (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår