Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Osby)

Kvalitets- och miljöchef

Kvalitets- och miljöchef

Om företaget
Triplan startade med formsprutning av mindre plastdetaljer i Lönsboda och har under ett par decennier vuxit både med uppgift och i storlek. 2004 öppnades även en produktionsanläggning i Litauen. Vår ambition är att få vara med från designstadiet av en produkt, för att optimera utformning av produktionsverktygen och på så sätt skapa en så kostnadseffektiv produktion som möjligt. Våra kunder finns i nästan samtliga branscher. Uppdragen blir större och mer integrerade i våra kunders produktion, då vi idag erbjuder betydligt mer än formsprutade plastdetaljer. Läs mer på www.triplan.se

Vi söker nu en kvalitets- och miljöchef till vår produktion i Lönsboda. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitets- och miljöchef kommer du aktivt att arbeta med och ansvara för våra kvalitets- och miljöfrågor och dess processer. Du ansvarar för att upprätthålla, utveckla och ständigt förbättra företagets ledningssystem för kvalitet och miljö, samt hålla dig uppdaterad inom dessa områden. Triplan är certifierade enligt ISO 9001:2015, 1401:2004 samt ISO 28000:2007.

Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
- Ansvara för och genomföra interna revisioner och vara företagets representant vid externa revisioner
- Ansvara för kund- och leverantörskontakter i kvalitetsfrågor
- Följa upp och föreslå åtgärder för minskad miljöbelastning och energiförbrukning
- Dagligdags genomföra kvalitetsledningsmöten
- Planera och genomföra kalibrering av företagets mätdon
- Ansvara för kompetensutveckling, utbildningar och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Systematiskt förbättra kvalitén i verksamhet, processer och leverantörskedja

Som kvalitets- och miljöchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom kvalitets- och miljöområdet samt minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll - gärna från tillverkningsindustrin. Alternativt har du arbetat flera år som kvalitetstekniker och är beredd att ta nästa steg i din karriär. Du har erfarenhet av att arbeta med industrins och kunders krav på dokumentation enligt PPAP.

Du har tidigare haft kontakt med både kunder, leverantörer och myndigheter och har lätt för att utrycka dig såväl muntligt som skriftligt i både svenska och engelska. Har du erfarenhet av ritningsläsning är det en fördel. Du har goda kunskaper i att arbeta i affärssystem, vi använder Monitor.

Du är en lagspelare samtidigt som du är van vid att driva det dagliga arbetet självständigt. Du är målinriktad, tydlig och framåt och har ett strukturerat arbetssätt. Du är konsultativ och stöttande med förmåga att påverka medarbetarna att se kvalitetstänkande som en naturlig del av det dagliga arbetet. Vidare har du hög social kompetens, är trygg och motiverad att tillsammans med vår kvalitetstekniker göra det som krävs för att nå uppsatta mål.

Information och kontakt
Tjänsten är på 100 % av en heltid och du kommer att ha ditt kontor i Lönsboda. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Triplan. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-01-31.

För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår