Tillbaka till sök
Utgått jobb

Arbetsledare lager

Arbetsledare lager

Om företaget
Elme Spreader AB hjälper företag över hela världen med containerhanteringslösningar som gör deras arbete enklare och mer lönsamt. Under fyra decennier har våra kunder köpt över 23 000 ELME-spreaders till sina truckar och kranar. Det förtroende vi har byggt upp har gjort ELME Spreader till världens ledande oberoende spreadertillverkare.

Nu söker vi en arbetsledare till vårt lager i Älmhult!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och driva utvecklingen av vår lagerverksamhet samt personalansvar för 14 kollegor. Ditt ansvarsområde spänner över både intern- och externlogistik, godsmottagning och reservdelshantering. Du kommer även att vara ansvarig för den årliga inventeringen. Du rapporterar till företagets Logistik/Inköpschef.

Tillsammans med övrig personal utvecklar ni verksamheten inom lagret och du kommer dessutom att leda och delta i olika tvärfunktionella projekt gällande effektiviseringar och kontinuerliga förbättringar.

Som arbetsledare är du delaktig i vardagen på lagret och ser till att alla flöden följs och fungerar. Du kommer även att arbeta med förekommande personalarbete såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljö, lönesamtal och utbildning/utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasieutbildning och har du dessutom annan relevant utbildning för rollen är det en fördel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande tjänst och är en erfaren ledare som trivs i rollen att coacha dina medarbetare.
Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att ha arbetat i någon typ av affärssystem. ELME Spreader använder sig av Monitor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi ser gärna att du är en drivande, prestigelös ledare med hög ambitionsnivå. Du är självgående i din roll och van vid att ta ansvar. Som arbetsledare är du duktig på att kommunicera med dina medarbetare och att skapa engagemang i ditt team. Du gillar ordning och reda och har lätt för att se möjligheter och utvecklingsområden.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Är detta intressant för dig så är du välkommen att söka tjänsten!
Sista ansökningsdag är 26/1 och du söker via Wikan.se.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson, 044-590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-26

Tjänstgöringsort

Älmhult (Kronobergs län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår