Tillbaka till sök
Utgått jobb

Front of House till Araslöv Krog

Front of House till Araslöv Krog

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö.
En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokalerdär matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll,
där kvällens middag är vårt adelsmärke.Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Vi söker nu en Front of House och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi vill nu stärka vårt serveringsteam för att ta serviceupplevelsen till nya nivåer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet och med vana av a la carte servering.
Du kommer arbeta nära vår Food & Beverage Manager för att tillsammans förädla och utveckla vår serviceupplevelse. Tjänsten innebär ett ansvar för vårt serveringsteam och att leda och utveckla dem i vårt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där positiv inställning, rakhet och att du är en lagspelare är viktiga. Vi vill att du leder genom kunskap och inställning. Du planerar din och dina medarbetares tid och jobbar målmedvetet mot korta- och långsiktiga mål. Du har också ansvaret för att budgeten efterföljs och är delaktig i schemaläggningen. Vi önskar att du är kreativ med goda kunskaper om dryck och mat och dryck i kombination, vill ta plats i vår utvecklingsprocess och att du har passion för att skapa trivsel för både gäster och personal.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst hos Araslöv Golf & Resort och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 26/1.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson. 0451-707482

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-26

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår