Tillbaka till sök
Utgått jobb

Kock till Araslöv Krog

Kock till Araslöv Krog


Ett säsongsjobb för dig som vill arbeta i ett familjärt team som tillsammans tar maten till nya nivåer!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Inför säsong 2022 är vi nu på jakt efter duktiga kockar till vår restaurang i Araslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
På Araslöv Krog står maten och servicen i fokus och det är viktigt att du brinner för matlagning. Köket står för en smakfull blandning av det traditionella och det moderna, där arbetet innebär både tallriksservering på lunchen samt a la carte på kvällen. Utöver det dagliga arbetet arrangeras bröllop och olika typer av fester där arbetsrollen bjuder på kreativ frihet. Varje medarbetare är lika viktig och teamkänsla är något som värdesätts högt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad kock, men kanske i början av din karriär och vill fortsätta utvecklas. Som person trivs du med en varierad vardag där du vad du än tar dig för alltid strävar efter att ge gästerna en gedigen matupplevelse. Gästen står i centrum och god service är självklart för dig även om tempot är högt. Vi ser gärna att du är kreativ och tillsammans med dina kollegor vill skapa nya menyer och upplägg. Du är en god lagspelare bidrar till en bra stämning i gruppen.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker från mars och varar till oktober med möjlighet till att kunna arbeta extra vid behov. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger.
Boende ingår ej men i de fall där pendlingsavståndet blir för långt för daglig pendling finns möjlighet för övernattning hos Araslöv.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är den 26/1.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-01-26

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår