Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Kristianstad)

Ekonom/löneadministratör

Ekonom/löneadministratör

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar. Vi följer den lokala marknaden och vill vara en samarbetspartner på den lokala marknaden. Wikan Personal är branschöverskridande och arbetar både med rekryteringar och bemanning inom tjänstemanna- och kollektivsidan. Läs mer på www.wikan.se.

Vi söker nu en medarbetare till vårt ekonomiteam!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en stor passion för siffror, ordning och reda men även förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du kommer att ha ansvar för ett par av våra nio dotterbolag och ingå i ett team med fyra personer med liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är bred vilket innebär arbete både med löneadministration, tidrapportering, kund- och leverantörsreskontra och redovisning.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen;
- Redovisning
- Månads- och årsbokslut
- Löneadministration
- Arbete med pensioner och försäkringar
- Rapportering till myndigheter
- Fakturering
- Kund- och leverantörsreskontra

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en relevant utbildning i ekonomi och/eller löneadministration alternativt några års erfarenhet av redovisning och lönearbete. Du har erfarenhet av att arbeta i någon form av ekonomi- och löneprogram. Vi arbetar med Hogia lön och administration.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är engagerad och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där det stundtals är hög arbetsbelastning. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, noggrann, flexibel och du tar dig gärna an nya utmaningar. Du är trygg och nyfiken i din roll som ekonom och van vid att arbeta självständigt samtidigt som du tillhör en grupp där ni hjälper varandra och utbyter erfarenheter. För rätt person finns möjlighet att växa in i rollen.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Kristianstad. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll tillsammans med ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!
Välkommen att söka jobbet omgående, dock senast 2022-02-02. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker tjänsten via www.wikan.se

För mer information kring tjänsten kontakta administrativ chef Elof Jansson tel 044-590 65 04. För mer information kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell tel 044-590 65 02.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-02-02

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Elof Jansson 044-590 65 04
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår