Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Kristianstad)

Transportledare/ordermottagare

Transportledare/ordermottagare

Om företaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara, cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter.
Vi hanterar främst industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror.

Vill du vara med i ett vinnande team, där transportledare har en nyckelroll för att kunna bibehålla, utveckla och nyetablera regionens goda kundsamarbeten? Varmt välkommen till en trygg arbetsplats med ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Stena Recycling söker en serviceminded och lösningsorienterad transportledare/ordermottagare till Kretsloppsparken i Kristianstad och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan Personal.

Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling

Dina arbetsuppgifter
Att jobba som Transportledare på Stena Recycling innebär att du supportrar våra kunder genom lyhördhet och kompetens, transportplanerar och supportar våra chaufförer.

Ditt uppdrag är att genom kontakt via telefon, mail och andra digitala kanaler löser kundens nuvarande och framtida behov och levererar service i världsklass.

Du kommer att hantera beställningar i affärssystemet, jobba med avsättningar, externa transportör och därefter jobba med transaktioner som är viktig del i vår affär.

Din bakgrund/Dina egenskaper
I den här rollen bör du ha erfarenhet av arbete som Transportledare samt av att arbeta i digitala affärssystem. Det är ett plus om du har jobbat med transporter och ordermottagning.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande, god kunskap i Office-paketet och en förmåga att förstå affärer. Vidare är du van vid att ta ägarskap för frågor och att lösa både mindre och större problem. Ditt intresse för hållbar återvinning avspeglar sig i din vardag och du är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt.
Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som bidrar till en god arbetsmiljö. Ännu viktigare är att du med din kommunikativa, din samarbetsförmåga och ditt lösningsorienterade förhållningssätt lyckas uppnå stor kundtillfredsställelse.

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och vara med om en spännande resa. Ta chansen att vara med om den resa som börjar här i Kristianstad där du blir en del av det regionala teamet.

Information och kontakt
Stena Recyclings decentraliserade organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Som medarbetare har du därför en regelbunden dialog med din närmaste chef, där ni följer upp resultat, utvärderar prestationer, samt blickar framåt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål.
Välkommen med din ansökan

På Stena Recycling börjar det med dig!

Tjänsten som transportledare/ordermottagare börjar med en visstidsanställning på 6 månader via Wikan personal, där framtiden får utvisa utfallet.
Tjänsten är på heltid och dagtid, arbetstiden är mellan 06.00-18.00 med schemaläggning.
Vi tillämpar löpande urval.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och ser detta som en intressant roll? Skicka då in din ansökan senast 2022-02-07.

För mer information kring tjänsten går det bra att kontakta Hanna Nyberg på 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-02-07

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår