Tillbaka till sök
Utgått jobb

Teknisk Informatör

Teknisk Informatör

Om företaget
Det varma, välkomnande företaget!
Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Våra medarbetare förstår och står bakom företagets kultur och värdegrund; pålitliga, framåtsträvande, välkomnande samt laget levererar. Laget levererar, innebär att vi är övertygade om att vi är som mest framgångsrika när vi arbetar som team. Därför stöttar vi varandra och arbetar mot gemensamma mål.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

Vill du jobba hos oss som Teknisk Informatör? Tjänsten som Teknisk Informatör är en tillsvidaretjänst på 50-70 % av en heltid beroende på vad du önskar. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder en spännande och omväxlande tjänst som Teknisk Informatör av våra produkter. Du kommer att ingå i vår marknadsavdelning och rapportera till Marknadschefen. Som Teknisk Informatör av tekniska produkter hos oss på Alde kommer du att ha en variationsrik roll. Arbetsuppgifterna omfattar framtagning av text på svenska och originalframställning till våra bruks-, installations- och serviceanvisningar samt olika former av produktinformation som kan användas i vår marknadskommunikation.

Du kommer att arbeta väldigt nära vår utvecklingsavdelning som förser dig med information för framtagning av text och bild till tryckoriginal. I ditt arbete tar du hänsyn till standarder för skrift och symbolik samt tar fram layout som är informativ och korrekt. Du kommer att ha kontakt med tryckerier och hantera beställningar hos översättningsföretag då våra tekniska instruktioner finns på många olika språk. Du kommer även att ha kontakt med våra dotterbolag internationellt i samband med korrektur.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen krävs det att du har passion för kommunikation, är tekniskt intresserad, har sinne för detaljer samt ser helheten. Du är nyfiken på hur saker fungerar och är driftig i ditt sätt. Du tar gärna initiativ och letar fram information som du behöver för ditt arbete. Du har en koordinerande roll med många kontaktytor, därför ska du ha god organisationsförmåga som skapar bra struktur för dig själv men även för andra. Arbetet kräver att du är självgående i ditt uppdrag och bekväm med att prioritera samt driva arbetet framåt både för dig och också dina kollegor. Du tycker om att arbeta i team med inställningen att vi uppnår bättre resultat genom att arbeta tillsammans.

Tjänsten som Teknisk Informatör kräver att du har ett par års erfarenhet av arbete med teknisk kommunikation. Arbetet kräver även att du har god erfarenhet av arbete i Adobes program InDesign, Photoshop och Illustrator.. Du känner dig trygg och bekväm i att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i det tyska eller franska språket är meriterande. Har du relevant utbildning inom området och teknisk bakgrund ser vi som meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 50-70% av en heltid - Du är välkommen med ditt önskemål av tjänstgöringsgraden. Tillsättning sker per omgående. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Färlöv, strax utanför Kristianstad.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är den 24 augusti. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-24

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår