Tillbaka till sök
Utgått jobb

Projektingenjör

Projektingenjör

Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för stärkelseframställning och tillverkning såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. Företaget är familjeägt och grundades 1948. Idag levererar vi till kunder över hela världen och mer än 98 % av omsättningen utgörs av export. Huvudkontoret finns i Bromölla, där också all konstruktion och tillverkning sker. Vi tillverkar egenkonstruerade maskiner i rostfritt material som oftast är kundunika.

Larsson Starch växer och vi söker därför en projektingenjör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektingenjör ansvarar du för projektets alla faser - från det ingenjörsmässiga grundarbetet till projektets överlämning till kund. Projektens komplexitet och storlek varierar, men det är alltid din uppgift att se till att projektet följer budget, tidplan och levereras enligt överenskomna specifikationer. En nyckel i detta är kommunikation med kunden genom projektet, samt goda tekniska kunskaper.

Som projektingenjör tar du tillsammans med berörda intressenter fram specifikationer och krav för projektet, säkerställer och koordinerar interna resurser med underleverantörer - allt för att kunna genomföra projekten med bästa möjliga flyt.

Du upprättar projektplan, följer upp kostnader mot budget och kommunicerar eventuella förändringar med kunder och leverantörer. Projektingenjören leder också FAT och SAT inför driftsättning på plats hos kund.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du som söker denna tjänst är utbildad maskiningenjör med minst fem års yrkeserfarenhet från processindustrin - gärna inom stärkelse, livsmedel eller foder.

Då Larsson Starch är en exportintensiv organisation kräver vi att dina kunskaper i engelska är flytande, såväl i tal som i skrift. Givetvis uttrycker du dig också väl i svenska språket både muntligen och skriftligen. Din kommunikativa förmåga värdesätts högt, då du kommer samarbeta såväl med externa som interna kontakter i de olika projekten.

Som person måste du vara pålitlig, ansvarstagande och initiativrik. Du är van att prioritera din egen tid för optimalt utfall, du arbetar strukturerat med flera parallella arbetsuppgifter och har en förmåga hålla deadlines. Du har god blick för detaljer och tycker om att arbeta affärsmässigt mot uppställda mål.

Vi vill också att du är driven, mekaniskt och tekniskt kunnig och intresserad, självgående och kreativ. Du är en god lagspelare. Eftersom resor ingår i tjänsten ser vi också att du har intresse och respekt för andra kulturer.

B-körkort krävs för denna tjänst.


Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromölla. Larsson Starch är världsledande i sin bransch och kan erbjuda stimulerande och utmanande arbetsuppgifter i en positiv och inspirerande miljö, där det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen att skicka in din ansökan via wikan.se. Tillsättning sker efter överenskommelse och sista ansökningsdag är den 10 augusti.

Det troliga är att rekryteringen kommer återupptas med intervjuer från mitten av augusti, men vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att gå vidare med kandidater under ansökningstidens gång.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-10

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår