Tillbaka till sök
Utgått jobb

Industrielektriker

Industrielektriker

Om företaget
Sveriges Stärkelseproducenter förening u.p.a bildades 1927 och medlemmarna består av lantbrukare. Företagets huvudverksamhet är att utveckla, producera och marknadsföra stärkelseprodukter, fiber och protein som utvinns från potatis som levereras av föreningens medlemmar, produkterna säljs till livsmedelsindustrin inom affärsområdet Lyckeby och till pappersindustrin inom affärsområdet Solam. Inom koncernen arbetar cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige. Koncernen omsätter cirka 2 miljarder.

Nu söker vi industrielektriker till våra fabriker i Mjällby och Nöbbelöv (1 mil söder om Kristianstad).

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk industri. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. På ett tillförlitligt sätt tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för driftnära förebyggande och avhjälpande underhåll av våra elektriska anläggningar.

Din vardag hos oss:
- Installation och montage av instrument, reglerutrustning och automationssystem.
- Optimering av reglerkretsar och anpassning av mätutrustning mot varandra.
- Periodiskt återkommande service.
- Felsökning och avhjälpande åtgärder på våra anläggningar.
- Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav.
- Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte.
- Beredskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom el/automation, samt erfarenhet av elektriskt underhåll. Det ses meriterande om du har erfarenheter inom industrin.
Kunskaper inom styrsystem är meriterande.
Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad.
Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav då arbete kan ske på båda våra anläggningar.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid men produktionsanläggningen är i gång året runt, dygnet runt, vilket innebär att beredskap ingår i tjänsten.
Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kan anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos företaget.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Hanna Nyberg, 044 590 65 14.

Sista ansökningsdag är den 15/8, men vi tillämpar löpande urval så sök direkt via www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-15

Tjänstgöringsort

Olofström (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår