Tillbaka till sök
Utgått jobb

Maskinställare/operatör till Tarkett

Maskinställare/operatör till Tarkett

Om företaget
Med en omsättning på mer än 28 miljarder sek, cirka 13 000 anställda, 34 industrianläggningar och verksamma i mer än 100 länder över hela världen, är vi världsledande inom golv och sportytor och engagerade i att designa lösningar för att ha en positiv inverkan på människor och vår planet. Genom att joina Tarkett blir du en del av en internationell kultur där du kan vidga dina vyer, förändra spelet och designa samhällets framtid. Och där samarbete, våra värderingar, samarbete, kreativitet, engagemang och omtanke underbygger vår framgång.

Nu söker vi dig med intresse för lackering och förståelse för teknik som vill arbeta som maskinställare/ operatör i en spännande och internationell miljö som är under ständig förändring. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Din roll är att arbeta som maskinställare/ operatör på någon av våra sju olika produktionslinjer. Du ansvarar för att tillsammans med kollegor, ställa in och sköta maskinerna. Vår produktion är spännande och stimulerande och det finns goda chanser till vidareutveckling via våra interna utbildningsprogram.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Tarketts processer och har förmågan att se förbättringspotential i den miljön du befinner dig.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasial nivå och är tekniskt intresserad. Maskinställarkompetens och erfarenhet av träindustri och/eller från ytbehandling/lackering är meriterande. Du har kunskaper, såväl i tal som skrift, i det svenska språket.

Vi sätter stort värde på din förmåga att vara flexibel och du har inget emot att växla mellan olika arbetsuppgifter, utan ser det som stimulerande. Du är strukturerad och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med högsta kvalitet. Din samarbetsförmåga är god och med ditt positiva och engagerade sätt bidrar du till ett bra arbetsklimat i arbetslaget. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och idéer till dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är förlagd på 3-skift. FM 06.00 -14.00, EM 14.00-22.00 Natt 22.00-06.00. Tjänstgöringsort Hanaskog.
Tjänsten är till en början en inhyrning på sex månader via Wikan Personal med chans att övergå i anställning hos Tarkett.
Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.
På grund av semester så börjar vi med urvalsprocessen v.32. Sista ansökningsdag är den 1 sep 2022.
För mer information kontakta konsultchef Zanna Persson, 0451-707 482.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-01

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår