Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Industrielektriker

Industrielektriker

Om företaget
Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare och nu utökar vi produktionen och vill bli fler!

Knauf Danogips erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. Knauf Danogips är ett familjeägt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.
Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del i vårt team? Då tycker vi du ska söka tjänsten som industrielektriker till vår fabrik i Åhus!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk industri. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. På ett tillförlitligt sätt tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för driftnära förebyggande och avhjälpande underhåll av vår elektriska del av anläggningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Installation och montage av instrument, reglerutrustning och automationssystem.
- Optimering av reglerkretsar och anpassning av mätutrustning mot varandra.
- Periodiskt återkommande service.
- Felsökning och avhjälpande åtgärder på vår anläggning.
- Bevaka att installationer blir utförda enligt gällande krav.
- Bortkoppling samt återinkoppling av elektrisk utrustning vid reparation och utbyte.

I tjänsten ingår beredskap. Detta innebär att du kommer att delta i beredskapstjänst för förekommande fall och under beredskapstid utföra det arbete som är anmält av egen arbetsledare, representanter från driften, andra underhållsavdelningar eller annan avdelning samt det arbete som enligt gott omdöme och yrkeskunskap behöver utföras.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom el/automation, samt erfarenhet av elektriskt underhåll. Det ses meriterande om du har erfarenheter inom industrin.
Det är meriterande med kunskaper inom PLC.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Dina datorkunskaper är mycket goda och har du tidigare arbetat i affärssystem ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav, har du även truckkort är meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering de första sex månaderna via Wikan Personal, vilken sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Knauf Danogips.

Arbetstid är dagtid med beredskap.
Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag är den 220821.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044 - 590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-21

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Andreas Håkansson 044-590 65 07
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår