Tillbaka till sök
Utgått jobb

Servicetekniker till KET

Servicetekniker till KET

Om företaget
KET är ett företag inom den elektromekaniska branschen med inriktning på försäljning och service/reparationer av industrikomponenter. Vi är ett privatägt företag som har egen verkstad i Kristianstad och en filial i Karlshamn. Vår verksamhet sträcker sig idag över Skåne, Blekinge och Småland och våra kunder finns idag inom tillverkning, industri, kommun och fastighet.

Vi har genom åren byggt upp starka band med välkända leverantörer, som låter oss sköta deras försäljning, garanti och servicereparationer. I våra butiker och verkstäder lagerför vi mer än 10.000 artiklar från våra leverantörer och vi är under ständig utveckling. Våra kunniga och erfarna säljare och ingenjörer erbjuder teknisk support såväl på telefon som ute på fältet med dimensionering och rätt komponentval. I vår strävan att alltid hålla oss uppdaterade inom den tekniska utvecklingen så arbetar vi kontinuerligt med utbildningar och certifieringar av vår personal.

Vi ser lyhördhet och långsiktig samarbetsform som självklara delar i vår verksamhet.

Nu söker vi en servicetekniker till verkstaden i Kristianstad och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker har du varierande arbetsuppgifter som inkluderar både små och stora service- och reparationsarbeten av elmotorer, pumpar samt industriväxellådor. Arbetet kommer utföras både i vår verkstad och ute hos våra kunder.
Tillfälliga servicearbeten kan också förekomma i våra verkstäder i Hässleholm och Karlshamn.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat några år som servicetekniker eller mekaniker. Du har en teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning.

Allmänna kunskaper inom mekanik och el-kontrollsystem är värdefulla framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen. Det är meriterande om du har flerårig arbetserfarenhet av mekanisk service/reparation av liknande maskiner, men inte ett krav. Du förstår vikten av att tillhandahålla god service och tycker om att bygga långsiktiga relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att utföra dem på ett noggrant och effektivt sätt. Som person är du social och lösningsorienterad, du klarar av att arbeta i högt tempo och gillar ordning och reda. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Information och kontakt
Tjänsten som servicetekniker är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos KET.

Servicebil ingår för arbete ute hos våra kunder.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag. På grund av semester så börjar vi med urval v. 32. Sista ansökningsdag är 9 augusti.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten är du välkommet att kontakta Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår