Tillbaka till sök
Utgått jobb

CNC-svarvare

CNC-svarvare

Om företaget
InterAlia är ett företag utanför Kristianstad som fokuserar på produkter för linjära och roterande rörelser samt legoproduktion, främst skärande bearbetning. I våra egna välutrustade lokaler, eller med hjälp av våra samarbetspartners, kan vi göra all form av bearbetning och ytbehandling som kan behövas för att ta fram en produkt som passar även i de fall en standardlösning inte fungerar. På InterAlia ser vi kundanpassning som en möjlighet och hjälper gärna till med att ta fram en kundanpassad produkt. InterAlia har lång erfarenhet av just-in-time, kan-ban och sekvensleveranser och kan möta de flesta behov av rätt leverans i rätt tid. Mer information kan du hitta på www.interalia.se

Vi är ett växande bolag med ca 35 MSEK i omsättning och 20-talet anställda. Till vår produktion söker vi nu en CNC-svarvare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med en CNC-styrd svarv av märket Mazak med styrsystemet Mazatrol. Arbetet innebär alltifrån programmering till att producera detaljerna med efterföljande kvalitetskontroller. Du kommer även vara behjälplig med beredning av nya detaljer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs erfarenhet av CNC-styrda svarvar. Du behärskar ritningsläsning, mätteknik samt har kunskaper av programmering.
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten samt har lätt för att samarbeta med andra kollegor.
Meriterande är om du har erfarenheter av CAD/CAM men dock inget krav.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid kl. 7-16. Tillsättning sker under hösten, efter överenskommelse.
På grund av semestertider kommer intervjuer börja hållas tidigast under vecka 33. Sista ansökningsdag är 14/8.

För mer info kontakta Andreas Håkansson på telefon 044-590 65 07.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår