Tillbaka till sök
Utgått jobb

Säljare

Säljare


Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi Säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se

"Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag. Vi har genomfört många omställningar för att kunna anpassa vår "portfölj" till dagens mer digitaliserade samhälle. Framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering och söker nu ytterligare säljare till vårt kontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som DS säljare (Document Solution) kommer du att arbeta med att sälja Canons utskriftslösningar som består av hårdvara, mjukvara & tjänster. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi letar efter drivna personer som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.
Vi ser gärna att du:
- Har erfarenhet av B2B eller B2C-försäljning
- Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
- Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
- Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
- Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att både förvalta den kundbas som finns såväl som att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.
Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utifrån din utveckling.
För tjänsten krävs att du är allmänt datavana samt har B-körkort så att du kan ta dig till våra kunder med vår firmabil.

Information och kontakt
Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med ? alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, eller kontakta försäljningschef Bengt Wallgren 0739-203922 eller bengt.wallgren@canon.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022.

För mer information eller frågor om processen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell, 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Tjänstgöringsort

Växjö (Kronobergs län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår