Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Servicetekniker

Servicetekniker

Om företaget
Zafe Care Systems är ett snabbväxande bolag som ligger i framkant inom den senaste välfärdstekniken. Vi är en systemintegratör av välfärdsteknologiska produkter och tjänster såsom digitala trygghetslarm, kameror och andra IT relaterade lösningar för vård och omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och regioner. Zafes produkter och tjänster används idag i mer än 200 kommuner i landet. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och med vår moderna teknik utmanar och utvecklar vi marknaden. Våra produkter och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen samtidigt som det ger personalen verktyg för ett effektivt och säkrare arbetssätt.

Zafe Care Systems har varit verksamma sedan 2005, huvudkontoret finns i Kristianstad och vi är idag 22 anställda med en omsättning på ca 42 Mkr. Zafe Care Systems ingår i den börsnoterade koncernen AddLife som omsätter 7993 MSEK.
Läs mer om oss på företagets och koncernens hemsidor www.zafe.se // www.add.life

Nu rekryterar vi en servicetekniker till vårt kontor i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att på främst egen hand, eller i team, jobba med att serva och uppdatera våra befintliga system ute hos våra kunder samt nyinstallation. På tider då du inte är ute hos kund så förväntas du arbeta med telefonsupport / kundsupport och även med att administrera våra uppkopplade system via datorn. Då våra kunder finns i ett stort område ingår i genomsnitt 5 hotellnätter per månad i arbetet. Beredskap kommer i förlängningen ingå i tjänsten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha gymnasial utbildning, gärna inom el/tele eller IT-drift. Du är tekniskt intresserad och har en "problemlösarmentalitet" som ser möjligheter och lösningar snarare än problem. Har du erfarenhet av kundinriktat arbete är det ett plus.

Arbetet som servicetekniker är många gånger självständigt vilket innebär att du behöver vara strukturerad, ha förmågan att ta initiativ, ta stort ansvar för ditt arbete och vara angelägen om att alltid göra ditt bästa. I gengäld kommer du att arbeta i ett team av tekniker som alla strävar mot samma mål. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Då du arbetar mot kund ställer arbetet krav på att du är service-minded och social. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Då en stor del av arbetet sker ute hos kund är B körkort ett krav. Du förväntas ha mycket god datorvana samt utrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom nätverkskommunikation och säkerhet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Zafe Care Systems och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Kristianstad.

Välkommen att söka tjänsten via www.wikan.se, sista ansökningsdag 14 augusti 2022.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell, 044-590 65 02.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår