Tillbaka till sök
Utgått jobb

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Om företaget
Invectus är ett bygg & fastighetsbolag som har funnits i Kristianstad sedan 1990. Vi förvaltar fastigheter i centrala Kristianstad och i dess fina omgivning. Invectus förvaltar bostäder och lokaler i varierande storlekar. Invectus förvaltar även fastigheter åt externa fastighetsägare samt utför mindre byggarbeten. Vi skräddarsyr förvaltningar efter kundens behov. Idag har vi tex förvaltningar där kunden enbart vill ha hjälp med bokföring, en annan vill enbart ha rondering medan andra önskar total förvaltning.

Vi söker nu en ekonomiansvarig. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig på Invectus arbetar du brett och självständigt med löner, löpande bokföring, leverantörsreskontra, skatt- och momsredovisning samt hyresavisering. Du är även delaktig med årsbokslut.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen;
- Löpande bokföring och redovisning
- Projektredovisning
- Leverantörsbetalningar
- Skatt- och momsinbetalningar
- Löner åt 15 anställda
- Hyresaviseringar
- Kontraktsskrivningar av hyresobjekt


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst 4-5 års erfarenhet av liknande ekonomiarbete. Du har relevant utbildning inom ekonomi och redovisning eller har anskaffat dig likvärdig erfarenhet genom tidigare arbete. Erfarenhet av ekonomiarbete från ett mindre eller medelstort privat företag är meriterande. Du har god förståelse för hur flödet fungerar genom hela ekonomiprocessen och trivs med att jobba med deadlines för redovisning och rapportering. Du är trygg i din roll och är van att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du har god datorvana och är van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av något ekonomi- och lönesystem. Vi använder oss av Hogia, REAL, Teamhub och Readsoft. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är flexibel, positiv och självgående. Du är bra på att ta egna initiativ, samarbeta samt trivs med att arbeta nära verksamheten. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men 80% kan diskuteras. Placering är på Invectus kontor i Kristianstad
Vi använder oss av löpande urval, så ansök redan idag! Du söker tjänsten på www.wikan.se och sista ansökningsdag är den 7 augusti.

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell 044-590 65 02 eller Sara Kvist 044-590 65 12.

Titta gärna in på Invectus hemsida, www.invectus.net

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-07

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår