Tillbaka till sök
Utgått jobb

Chaufför med C-behörighet samt YKB

Chaufför med C-behörighet samt YKB

Om företaget
Budettan är en transportfirma som har funnits i Kristianstad sedan 1998. De tillhandahåller smarta distributionslösningar, kyltransport, express, specialtransport, omlastning och lagerhållning. Budettan jobbar alltid med kunden i centrum och värdesätter hög service. Personal består idag av 55 kompetenta personer som brinner för vad de gör.

Budettan har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan, vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi söker nu chaufförer med C-behörighet och YKB för diverse körningar med placering i Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför på Budettan får du varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar. Du börjar ofta dagen med att sortera paket för att sedan köra ut gods från lagercentralen till olika godsmottagare. Utifrån fraktsedlarna planerar man sin arbetsdag i ett visst område. Distributionskörning innebär många stopp med på- och avstigningar ur fordonet, så det krävs att du har en god fysik. Arbetet utförs oftast självständigt, men du ingår i ett team.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är truckkort och ADR. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom transport, helst med distributionskörning, men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Budettan jobbar alltid med kunden i centrum och värdesätter hög service, så det är viktigt att du som person är en frisk fläkt. Du som söker skall vara flexibel och inte rädd för att varken ta i eller köra långt med varierande arbetstider. Du är en trygg förare, som gillar högt tempo och trivs med kundkontakt. Du är noggrann, engagerad och flexibel. Ett extra plus om du har en god lokalkännedom. Du kommer att behöva lyfta och bära flera paket under din arbetsdag så det är viktigt att du trivs med ett fysiskt arbete.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid, till en början. Tiderna kan variera och på sikt finns det möjlighet för kvällspass eller längre körningar. Tjänsten är på heltid och inleds som en inhyrning via Wikan Personal, men för rätt person finns chansen att övergå i en tillsvidareanställning hos Budettan.

Ansökningarna tas emot via wikan.se. Urval sker löpande, så ansök gärna redan idag. Sista dag för ansökan är den 29 augusti.

För mer information eller frågor kring tjänsten, kontakta Zanna Persson på 0451 -70 74 82 eller Sara Nilsson 044 - 590 065 11

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-29

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår