Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Bromölla)

Projektledare vatten och avlopp

Projektledare vatten och avlopp

Om företaget
Skåne Blekinge Vattentjänst AB (SBVT) är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att sköta vatten och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. Syftet med det gemensamma driftbolaget är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för driftbolagets VA- anläggningar - till nytta för kommunernas VA-abonnenter.

I kommunerna finns det drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till vatten- och avloppsanläggningar. Här ingår ca 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun.

SBVT har ny VD och ny verksamhetschef projekt. SBVT står inför stora investeringar i våra anläggningar. Under de kommande åren skall det byggas nya vattenverk och reningsverk. I våra tätorter sker utbyggnad av ledningsnätet och VA-saneringar och mellan våra tätorter byggs överföringsledningar. Vi söker nu projektledare med erfarenhet av vatten och avlopp. I denna rekrytering samarbetar SBVT med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på SBVT innebär din roll att du har ett helhetsansvar för projekt från uppstart till avslut där du arbetar med flera projekt parallellt. Projekten är kopplade till VA-ledningsnät, avloppsrening och dricksvattenproduktion. Du driver projekten traditionellt med utredningar/förstudie, programskede, systemskede och byggskede. Vidare ansvarar du för att projektmålen uppnås avseende leverans, tid, kvalitet, ekonomi. Som projektledare säkerställer du att projekten genomförs i enlighet med gällande lagstiftning och myndighetsbeslut. Du rapporterar till vår verksamhetschef för projekt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
I rollen som projektledare är det viktigt att förstå och ha erfarenhet av vilket arbete som skall göras under respektive skede för att få effekt i projektet. Du har kunskaper inom arbetsmiljöområdet och kan ta rollen som BAS P/U samt driva arbetsmiljöfrågorna i projektet framåt. Som projektledare har du goda kunskaper i entreprenadjuridik och kan agera som jämbördig motpart till entreprenörerna. Du har god IT-vana. SBVT följer upp ekonomin enligt Resultatvärdesmetoden.

Som person är du tydlig och kan kommunicera projektets mål som omfattning, kvalité och resultat samt tider i projektet. I ditt sätt att kommunicera och genom ditt engagemang får du lätt med dig andra. Som person är du strukturerad och har lätt för att skapa och bibehålla relationer både internt och externt. Du är tekniskt lagd och har goda kunskaper inom VA samt har minst en eftergymnasial utbildning eller långvarig arbetslivserfarenhet som exempelvis projektledare.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT. Tjänsten utgår från vårt kontor i Bromölla men du kommer att röra dig mycket ute i våra projekt på våra anläggningar och på fältet (Bromölla, Olofström, Osby, Östra Göinge) vilket kräver B körkort. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 4 oktober.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-10-04

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår