Tillbaka till sök
Utgått jobb

Automations- och instrumenttekniker

Automations- och instrumenttekniker

Om företaget
Vill du arbeta för The Absolut Company- en del av Pernod Ricard-familjen? Ett företag som genomsyras av värderingarna TAC - Together, Audacious och Committed. Together handlar om att inkludera, samarbeta och visa tillit till varandra. Audacious handlar om att vara modig, bli onödigt bra och att vara nyfiken. Committed handlar om att visa respekt, vara transparent och agera med integritet. Läs gärna mer om oss på www.theabsolutcompany.com. Då vi behöver utöka vårt team söker vi nu en automations- och instrumenttekniker till Destilleriet i Nöbbelöv.

Har du ett par års erfarenhet inom processindustrin och vill arbeta för ett dynamiskt och framgångsrikt bolag? Är du en lagspelare med intresse för teknik och mätteknik? Då är detta kanske ditt nästa jobb?

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du tillsammans med dina kollegor driver ett bra planlagt förebyggande underhåll, kompletterat med akut felavhjälpning, för att säkerställa att verksamheten alltid har en hög teknisk tillgänglighet. Du kan hantera att vara verksam i en miljö med höga säkerhets- och tillgänglighetskrav.
I rollen ingår bland annat att:

- Utföra underhållsarbete på produktion Sprits anläggningar i Nöbbelöv/Åhus avseende installation/inspektion/underhåll av
fältinstrument - såväl akut som förebyggande
- Arbeta med frånkoppling och återinkoppling av processinstrument
- Medverka i förebyggande underhållsarbete vid revisionsstopp
- Förändra/byta/reparera fältinstrument
- Driva vårt förebyggande underhåll framåt
- Ha ett nära samarbete med produktionsavdelning och entreprenörer
- Stötta/utbilda produktionspersonal i mättekniska frågeställningar

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har arbetslivserfarenhet från processindustri eller likvärdig verksamhet, samt en utbildning med inriktning el/processautomation eller motsvarande, exempelvis KY-utbildning, serviceingenjör eller el/automation. Erfarenhet av fältinstrument och reparations-, felsöknings- och installationsarbete i processmiljö är krav, likaså B-körkort och goda datorkunskaper.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är en lagspelare och vill vara en del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner gemensamt ansvar. Prestigelöshet, god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga faktorer för att trivas i vårt team, likaså att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, samt är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du har ett stort tekniskt intresse och prioriterar säkerhet, samt känner dig trygg med att tala inför grupper.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra: du är TAC - Together, Audacious och Committed.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är placerad på Destilleriet i Nöbbelöv, strax utanför Kristianstad.

Om du vill arbeta med ett fantastiskt team är du välkommen med din ansökan, som skickas via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-09-05.

Vid frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Zanna Persson på 0451-70 74 82.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-05

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår