Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Kristianstad)

Processoperatör

Processoperatör

Om företaget
Knauf-gruppen är ett världsomspännande företag och en av världens ledande tillverkare av byggmaterial. Knauf har produktionsanläggningar på mer än 250 platser i 86 länder runt om i världen, och ett totalt antal anställda på ca 35 000. Knauf tillverkar främst gipsprodukter, kalk- och cementprodukter samt värmeisoleringsmaterial som marknadsförs och distribueras världen runt. Knauf Danogips i Sverige har huvudkontor och tillverkning av gipsbaserade byggskivor i Åhus. Knauf Danogips i Sverige har också tillverkning av stålprofiler och försäljningskontor i Sävsjö samt försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vi är totalt ca 140 medarbetare och nu utökar vi produktion och behöver bli fler!

Knauf Danogips erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett internationellt, framgångsrikt företag med fina utvecklingsmöjligheter för dig som anställd.

Knauf Danogips är ett familjeägt företag med god stämning och snabba beslutsvägar. Du kommer att bli en viktig spelare i organisationen med stor möjlighet att påverka och utforma framtiden.
Menschlichkeit, Partnership, Commitment och Entrepreneurship är våra gemensamma värdeord inom Knauf, och en viktig del av vårt arbete.

Vill du delta i utvecklingen av vår produktion och vara en viktig del i vårt team? Då tycker vi du ska söka tjänsten som processoperatör till vår fabrik i Åhus!

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Jobbet som processoperatör hos Knauf Danogips innebär bland annat att övervaka och styra processen. Du arbetar på plats ute i fabriken och har tillsyn på produktionsutrustning och produkten.

För att du som nyanställd ska få rätt förutsättning att komma in i arbetet hos oss erbjuder vi en upplärningsperiod. I gengäld förväntar vi oss att du är nyfiken, ansvarsfull och driven som person.
Produktionsanläggningen är i gång stora delar av året, dygnet runt, vilket innebär att arbetstiden är skift.

Produktionsavdelningen har många LEAN-verktyg installerade bland annat 6s, SMED, rotorsaksanalyser och ständiga förbättringar som det arbetas med.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har en avslutad gymnasial teknisk utbildning, gärna från maskin- eller processtekniskt program, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet ifrån processindustrin.

Truckkörkort samt B-körkort är ett krav.

För att passa i denna roll krävs att du är engagerad, ansvarstagande och utvecklingsorienterad. Du har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp, men ska vilja dra åt samma håll som företaget och dina kollegor i teamet.
Du är en initiativrik problemlösare med god social kompetens.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Dina datorkunskaper är allmänt goda och har du tidigare arbetat i affärssystem ser vi det som meriterande.


Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering de första 6 månaderna via Wikan Personal, vilken sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos Knauf Danogips.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval.
Sista ansökningsdag är den 220925

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Hanna Nyberg på 044 - 590 65 14 eller Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-25

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14
Andreas Håkansson 044-590 65 07

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår