Tillbaka till sök
Utgått jobb

Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Om företaget
JKN Entreprenad bildades år 2009 och har sedan dess erbjudit tjänster inom entreprenad, transporter och uthyrning av grävmaskiner, hjullastare, bandschaktare, dumper och lastbil med förare samt anläggningsarbetare. Vårt motto är att vi löser allt, stort som smått genom att ha nya, rena och moderna maskiner och trevlig personal. Till fördel har vi även en stor vagnpark med en rad olika maskiner. JKN Entreprenad erbjuder alla typer av markarbeten och anläggningsarbeten både under och ovan jord.

Vi söker nu anläggare till vårt team i Kristianstad med omnejd inför kommande projekt. I denna
rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Läs mer om företaget genom att klicka på följande länk: https://www.jknentreprenad.se/

Dina arbetsuppgifter
I rollen som anläggare hos JKN Entreprenad arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten. Du arbetar i olika projekt tillsammans med arbetsledare, mättekniker, platschefer, andra markarbetare och maskinförare. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat VA-arbeten, rörläggning, schaktarbete, sten/plattsättning samt förberedande markarbeten. Vi har en mängd spännande projekt av varierande längd och komplexitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har yrkesbevis eller relevant erfarenhet inom anläggning och entreprenad sedan tidigare. Att du är praktiskt lagd och gillar att arbeta fysiskt. Du är handlingskraftig och trivs med att arbeta utomhus. Arbetsuppgifterna och miljön kan skilja, så det är viktigt att du kan vara flexibel. Du ansvar för att dina arbetsuppdrag blir genomförda med god kvalité. Oftast jobbar ni i team och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning inom området, certifikat i Heta arbeten, Arbete på väg, Säker schakt men dock inget krav.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning så som grävmaskin och hjullastare. I det stora hela ser vi gärna att du som söker tjänsten är en erfaren anläggare som är självgående och har erfarenhet inom mark och rörläggning.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag till en början. Tiderna kan variera, så det är viktigt att du kan vara flexibel. På sikt kan det finnas möjlighet till uppdrag som kräver att man ligger ute. Tjänsten är på heltid och inleds som en inhyrning via Wikan Personal som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos JKN Entreprenad AB efter sex månader.

Ansökningarna tas emot via wikan.se. Urval sker löpande, så ansök gärna redan idag. Sista dag för ansökan är den 23 september.

För mer information eller frågor kring tjänsten, kontakta Sara Nilsson 044 - 590 065 11 eller Andreas
Håkansson 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-23

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår