Tillbaka till sök
Utgått jobb

Verkstadsmekaniker

Verkstadsmekaniker

Om företaget
JKN Entreprenad bildades år 2009 och har sedan dess erbjudit tjänster inom entreprenad, transporter och uthyrning av grävmaskiner, hjullastare, bandschaktare, dumper och lastbil med förare samt anläggningsarbetare. Vårt motto är att vi löser allt, stort som smått genom att ha nya, rena och moderna maskiner och trevlig personal. Till fördel har vi även en stor vagnpark med en rad olika maskiner.

Vi söker nu en verkstadsmekaniker till vår anläggning i Önnestad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadsmekaniker hos JKN Entreprenad AB arbetar du med alla förekommande reparations - och servicearbeten samt viss felsökning och problemlösning inriktat på huvudsakligen lastbilar. Det kan vara alltifrån axelrenovering, byte av bromsar, dagliga skador, sprickor i ramar, enklare elfel med mera. Det kommer även förekomma svetsjobb på containers. Det är viktigt att du har en hög maskinkunskap och erfarenhet från fordons- eller verkstadstekniskt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har en fordonsteknisk utbildning i botten och/eller annan relevant erfarenhet inom området. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utvecklas. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Har du även BE, C- eller CE-kort är det meriterande. Du behöver ha svetskunskap MIG, för att kunna utföra samtliga arbetsmoment som krävs i rollen. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Tiderna kan variera, så det är viktigt att du kan vara flexibel. Tjänsten är på heltid och inleds som en inhyrning via Wikan Personal som förväntas övergå i en tillsvidareanställning hos JKN Entreprenad AB efter sex månader. Ansökningarna tas emot via wikan.se. Urval sker löpande, så ansök gärna redan idag. Sista dag för ansökan är den 23 september.

För mer information eller frågor kring tjänsten, kontakta Sara Nilsson 044 - 590 065 11 eller Andreas
Håkansson 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-23

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår