Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Kristianstad)

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om företaget
LF Affärsservice Sydost AB, ett kompetenscentrum med stark drivkraft och kvalitet i fokus.
Vi är en del av Länsförsäkringar och ägs av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, Länsförsäkringar Blekinge och Länsförsäkring Kronoberg.

Vi har samlat IT, växel/telefoni och ekonomi i vårt servicebolag där vi byggt upp specialistkompetens och en unik förmåga att leverera tjänster till våra tre länsbolag som tillika är våra ägare.

I LF Affärsservice Sydost arbetar du tillsammans med inte bara ett unikt länsförsäkringsbolag utan tillsammans med tre för att skapa det allra bästa förutsättningarna för en långvarig och verksamhetsnära leverans. Vi är idag 18 anställda och vår organisation växer i takt med att våra ägare växer!

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu en ekonomiassistent. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med teamet på tre ekonomiassistenter är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar av balanskonton, till exempel bank. Vidare kommer du vara behjälplig med support via telefon och mejl.

Du rapporterar till vår redovisningschef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har lägst en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi samt arbetat i minst tre år i en liknande roll. Vi ser gärna att du läst någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet av försäkringsekonomi eller fastighetsekonomi är det ett stort plus.

Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen. Vi använder oss av Hogia och Centsoft. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

På LF Affärsservice är vi ett tight gäng som är måna om att trivas tillsammans. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är självgående och har förmåga att själv ta initiativ när det behövs. Du är driven och nyfiken vilket gör att du gärna utvecklar våra processer. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Kristianstad. Det är en heltidsanställning där du blir anställd av LF Affärsservice. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Urval sker löpande så vänta inte utan ansök redan idag!

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på tel. 044 - 590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 16 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår