Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Lager & logistik (Kristianstad)

Extrajobb som skjutstativförare

Extrajobb som skjutstativförare


Du som vill arbeta extra och har erfarenhet av att köra skjutstativtruck, se hit!

Om företaget
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen - Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 20 orter i Sverige och omsätter 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Vi har en del verksamhetstoppar och behöver därför förstärka vår arbetsgrupp med några erfarna skjutstativförare som kan jobba extra vid behov. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer framförallt att innebära:

- Truckkörning med skjutstativtruck B3
- Pack, plock och orderhantering
- Lagerhantering på höga höjder

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, annat deltidsarbete, innehar F-skatt eller pension.

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Du har truckkort A-B (B3 är ett krav) och det är meriterande med tidigare erfarenhet av skjutstativ och arbete på höglager. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av något affärssystem då orderhanteringen sker via dator.

Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete, tar initiativ, har hög arbetsmoral och bidrar genom god samarbetsförmåga till en härlig arbetsgrupp. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Kristianstad och vi ser gärna att du bor inom en 5 mils radie.

Arbetstiderna varierar men förekommer måndag-fredag mellan kl. 06.00-22:30. Inget helgarbete förekommer.

Tjänsten är en behovsanställning, där antalet arbetstimmar kommer variera beroende på verksamheten.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 27 september. För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Zanna Persson, via telefon 0451-707482.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Sista ansökningsdag

2022-09-27

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Zanna Persson 0451-70 74 82

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår